Ring oss i dag! 907 80 541‬ jan.erik@lettstyrt.no

våre samarbeidspartnere

Logo for vår samarbeidspartner Regnskapssentralen AS

Forretningsfører og samarbeidspartner i Moss som tilbyr Lettstyrt styreverktøy med HMS til lokale boligselskap.

Logo for Sikkerhetsledelse

Sikkerhetsledelse leverer risikokartlegging, planverk, rådgivning, kurs og øvelser innen HMS, sikkerhet, beredskap og krisehåndtering. Selskapet har rådgivere med spesialkompetanse fra Politiet, med mange års erfaring fra håndtering av reelle kriser. Sikkerhetsledelse har blant annet utviklet konsepter innen personsikkerhet, trusselhåndtering og sikring mot alvorlige voldshandlinger, og har en egen beredskapstjeneste, som omfatter rådgivnings- og utrykningsberedskap 24/7. De har kontor på Kolbotn og kurs-/øvingsfasiliteter i Oslo sentrum. Sikkerhetsledelse er uavhengig av leverandører og er en uhildet samarbeidspartner for alle typer virksomheter og organisasjoner.

Logo for vår samarbeidspartner Regnskapssentralen AS

Kunnskapshuset BDT Viken skal være en total leverandør av tradisjonelle regnskaps- og rådgivningstjenester med hovedvekt på å gi våre kunder konkurransefortrinn gjennom bruk av vår faglige kompetanse, moderne teknologi og solide erfaring.

Logo for Sikkerhetsledelse

Gode og systematiske rutiner, samt et riktig og oppdatert regnskap, er første steg på veien til god økonomistyring. Vi jobber på moderne systemer hvor arbeidsoppgaver kan deles med våre kunder etter behov. Hos oss har du full tilgang til eget regnskap gjennom gode skybaserte løsninger.

Ta kontakt i dag!

Grafikk flere skjermtyper som viser at Lettstyrt er responsivt