Ring oss i dag! 907 80 541 salg@lettstyrt.no
Du er her:
< Tilbake

Borettslag og eierseksjonssameier har gjerne et styre bestående av beboere eller eksterne styremedlem. Styret har en rekke lovpålagte oppgaver og vedteksfestede oppgaver. Kompleksiteten varierer utifra størrelse på boligselskapet og lokale forhold.

Et styreverktøy er en samling digitale funksjoner. Disse kan bestå av en møtemodul for styremøter, kommunikasjon i form av epost eller sms, en informasjonstavle, en oppslagstavle, leverandøroversikt, beboeroversikt, varslingsfunksjoner, oppgavemodul, HMS system, internkontrollsystem, dokumentarkiv med mer. 

Formålet med et styreverktøy er å forenkle styrets arbeid ved å systematisere, automatisere og ivareta krav til dokumentasjon og et systematisk arbeid med HMS. 

Fordelene med et styreverktøy er at alt blir dokumentert i et felles system. Historikk blir ivaretatt. Styret sparer tid og det er enklere for nye styremedlemmer å sette seg inn i styrets arbeid.

Lettstyrt leverer en fleksibel og tilpasset løsning som ivaretar alle utfordringer som styret har til en fornuftig pris. I tillegg er vi tilgjengelig for deg ved spørsmål og når du måtte trenge hjelp. Du finner enkelt dokumentasjon som hjelper deg i gang med styrearbeidet.

Previous Årshjul for boligstyret
Next Hva kan styret i et borettslag bestemme?